Ajankohtaista

 • RYMAX VIIMEISTELEE S&N OSAKEYHTIÖN TEOLLISENVOITELUN-LINJAN

  12.03.2019

  Hydraulisten voiteluaineiden valikoimamme vastaa nyt entistä kattavammin asiakkaidemme tarpeisiin. Edustamamme valikoiman tavoitteena on pidentää huoltovälejä, parantaa tuottavuutta sekä alentamaan ylläpitokustannuksia. Valikoimamme uusin edustaja on Rymax Lubricants, joka tarjoaa korkealaatuisia hydraulisia voitelutuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. Näin voimme toteuttaa asiakkaallemme voiteluainevalikoiman, jossa on aina jokaiseen käyttökohteeseen sopivin tuote ilman turhia lisäkustannuksia. Rymaxin virallisen hyväksynnän omaavat voitelutuotteet täyttävät niin laitevalmistajien viimeisimmät vaatimukset kuin kansainväliset standardit.

  S&N Osakeyhtiö tarjoaa nyt paikallisesti korkealaatuisten voitelutuotteiden valikoiman ohella asiantuntevan tuotetuen myös Rymaxin tuotteisiin. Tuotteen valinnan konsultoinnin ja käyttösovellusten opastuksen ansiosta varmistat laitteiden optimaalisen suorituskyvyn sekä pitkän käyttöiän. S&N Osakeyhtiön ja Rymaxin vahva kumppanuus takaa asiakkaillemme näköalapaikan Rymaxin jatkuvan tuotekehityksen innovaatioille.

  Ota yhteyttä ja kartoita asiantuntijamme kanssa teille parhain voiteluaine valikoima. Näin varmistat, että yrityksellänne on kustannustehokkain valikoima korkealaatuisia voiteluaineita.

  Jesse Jansson
  Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
  Puh. (09) 47860 272
  jesse.jansson@snoy.fi

 • S&N OSAKEYHTIÖ TARJOAA NYT TEOLLISUUSPROSESSIEN INNOVATIIVISIMMAT TOTAL-VOITELUAINEET JA -RASVAT

  15.02.2019

  S&N Osakeyhtiöllä on ollut aina vahva osaaminen raskaan teollisuuden voiteluaineista. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan valikoiman voiteluaineita harkiten valituilta yrityksiltä. Tuorein valikoimaamme valittu brändi on innovatiivinen ja aktiivisesta tuotekehityksestään tunnettu Total. 

  Total on johtava kansainvälinen öljy- ja kaasuyhtiö, joka toimii yli 130 maassa. Hyödyntäen laajaa osaamistaan ja kokemustaan Total vastaa jatkuvasti kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään sekä yhä haasteellisemman alan kehitystarpeisiin. Asiakkaillemme etua tuo kilpailukykyisen valikoiman lisäksi pikaiset toimitukset kaikkialle Pohjoismaihin. 

  Total edustaa valikoimassamme etenkin raskaan teollisuuden rasvoja sekä hydrauliikkaöljyjä. Voiteluaineiden ja teollisuusmarkkinoiden tuntemuksen ansiosta Totalin tuotteet auttavat asiakasta optimoimaan koneiden tuottavuuden ja parantamaan kilpailukykyä. Korkean suoritustason hydrauliikkaöljyt, antavat lisättyä suojaa laitteille niiden kulumisenesto- ja antikorroosio-ominaisuuksiensa ansiosta. Laajasta rasvojen valikoimasta voi jokaiseen sovellukseen valita ominaisuuksiltaan vastaavan rasvan, oli olennaista sitten rasvan elintarvikekelpoisuus, paineen-, kuumuuden- tai vedenkestokyky.

  Yhdistämällä vahvan tuntemuksemme asiakkaidemme prosesseista Totalin tuotekehityksen tuomaan ainutlaatuiseen tuotetietouteen voit varmistaa, että käytössäsi on alan parhaiten tarpeitasi vastaava tuote. 

  Ota yhteyttä teollisuuden voitelutuotteiden asiantuntijaamme!

  Jesse Jansson
  Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
  Puh. (09) 47860 272
  jesse.jansson@snoy.fi

 • RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH KUMPPANUUS VAHVISTAA S&N OSAKEYHTIÖN AKSELILIITOSTEN JA KYTKINTEN TARJONTAA

  24.01.2019

  S&N Osakeyhtiön ja Ringfeder Power Transmission Gmbh:n yhteistyö täydentää merkittävästi S&N Osakeyhtiön voimansiirtotuotteiden tarjontaa. Yhteistyö akseliliitosten vahvojen brändien toimittajan kanssa antaa S&N Osakeyhtiölle mahdollisuuden vastata entistä monipuolisemmin ja joustavammin asiakkaidensa tarpeisiin. Asema brändin valtuutettuna edustajana mahdollistaa vakaan ja ajantasaisen logistiikan sekä monipuolisen ja nykyaikaisen tuotetarjonnan.

  Ringfeder Nor-Mex ja Tschan -kytkimet on suunniteltu vastaamaan laitteiden nykyteknologiaa. Erikoisluokitellut kytkimet soveltuvat eri olosuhteisiin ja toimintaympäristöihin. Kytkimet edustavat alan edelläkävijöitä asentamisen helppoudessa, monipuolisuudessa ja kustannustehokkuudessa. S&N Osakeyhtiö tarjoaa kytkimien ensiluokkaisen asiakaspalvelun aina kytkimen valinnan teknisestä konsultoinnista asentamisen opastamiseen sisältäen tarvittavat dokumentit, piirustukset ja cad-kuvat.

   S&N Osakeyhtiön kautta saat täydelliset kytkimet sekä kytkimien komponentit. Räätälöityjen kytkimien kytkinkoneistukset toteutamme luotettavan kumppanimme kanssa. Kytkimien ohella saat S&N Osakeyhtiöstä lukitusholkit ja puristusrenkaat. Voimansiirtotuotteiden ohella S&N Osakeyhtiö tarjoaa kattavan valikoiman muita teollisuuden komponentteja sekä voiteluaineita.

  Ota yhteyttä ja kartoita asiantuntijamme kanssa mikä tuote on sopivin teidän tarpeisiinne.

  PATRIK VILKKI
  Tuotepäällikkö, Avovoimansiirto
  (09) 478 60 273
  patrik.vilkki@snoy.fi

 • S&N LLC takes part in Novokuznetsk fair "Russian Coal & Mining 2018"

  07.06.2018

  S&N LLC takes part in Novokuznetsk fair "Russian Coal & Mining 2018" and represents the best conveyor drive solutions by DB Santasalo S&N LLC участвует в выставке «Уголь России и Майнинг 2018» в Новокузнецке и представляет лучшие решения приводов ленточных конвейеров от DB Santasalo

 • Tervetuloa osastollemme 328 Pohjoinen Teollisuus -mesuille!

  25.04.2018

  S&N on valmistavan- ja prosessiteollisuuden suunnittelun ja toteutuksen pitkäaikainen kumppani. Asiantuntijoiltamme saat apua jo laitesuunnittelun
  alkuvaiheessa. Haluamme tarjota teollisuuden komponentit ratkaisukeskeisesti ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa.

  Tervetuloa osastollemme 328, kortteli D3!

  POHJOINEN TEOLLISUUS OULUSSA
  23.–24.5.2018

  https://pohjoinenteollisuus.fi/

   

 • Messut 2018

  26.03.2018

  https://www.alihankinta.fi/fi/

  https://pohjoinenteollisuus.fi/

  http://www.ugol-rossii.com/

 • S&N Osakeyhtiö – Toimitusjohtaja vaihtuu

  19.03.2018


  S&N Osakeyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Hannele Julin.

  Hän on aloittanut työssään 12.3.2018. 

  Hannele Julin siirtyi S&N Osakeyhtiöön saksalaisen perheyhtiön Berner Groupin toimitusjohtajan tehtävästä.
  Ennen sitä hän on toiminut sähkötukku Rexel Oy:n (entinen Elektroskandia Oy) kaupallisena johtajana sekä
  Xerox Oy:ssa erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja ulkoistamispalveluiden johtotehtävissä.

  ”Myynti- ja markkinointitehtävät ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Viihdyn erittäin hyvin asiakasrajapinnassa.
  Uskon ja toivon, että voin tuoda S&N:lle lisää voimaa erityisesti myyntiin ja tuote/palveluvalikoiman kehittämiseen, jotta yhtiö voi kasvaa kannattavasti. Osaava henkilöstö on jo olemassa, joten yhdessä meillä on varmasti loistava mahdollisuus luoda lisäarvoa niin asiakkaillemme kuin päämiehillemme,” korostaa Hannele Julin.

  Toivotamme Hannelen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Yli 100-vuotias S&N Osakeyhtiö haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa, luoda uusia palvelumuotoja ja tarjota uusia ratkaisuja. Asiakas on aina keskipisteessä. Uskomme vahvasti että Hannelen johdolla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

  Palvelemme kaikissa olosuhteissa parhaissa merkeissä.

  19.03.2018

  Annika Schmedes
  Hallituksen puheenjohtaja
  S&N Osakeyhtiö                                                                                                                                                                                                            

 • Kiitos käynnistä Alihankinta 2017 -messuilla osastollamme E421.

  04.10.2017
   

 • ALIHANKINTA 2017 -messut Tampereella 26.–28.9.2017

  21.09.2017


  KUTSU ALIHANKINTA 2017 osastollemme E421

  S&N Osakeyhtiön löydät tänäkin vuonna tutulta paikalta E421. Tule keskustelemaan ja kuulemaan oikeat ratkaisut asiantuntijoiltamme. Tervetuloa! 
  Ilmoittaudu ennakkoon ja rekisteröidy suoraan tästä. >>>

   

 • NSK – korkean tason vierailu Pietarissa 8.8.2017

  10.08.2017

  NSK on yksi maailman johtavista vierintälaakereiden valmistajista. NSK:n tuotteita ja ratkaisuja voit löytää kaikkialta, missä on liikettä, jopa kovimmista mahdollisista käyttöolosuhteista.

  Yritys on tunnettu monipuolisesta tuotevalikoimasta ja korkeasta laadusta. Valikoimaan kuuluvat kuulalaakerit, rullalaakerit, laakeriyksiköt, laakeripesät, tarkkuuslaakerit ja laakeritarvikkeet.

  Yleisimpiä käyttökohteita ovat perusteollisuus, jalostus, koneenrakennus, kulutustavarat ja autoteollisuus.

   

  Mr. Yasuhiro Kamio, President and CEO

  Mrs. Annika Schmedes, S&N, Managing director,
  chairman of the board

  Mr. Juergen Ackermann, MD EIBU CEO NSK Europe /
  Vice Pres. NSK Ltd

  Mr. Sergey Zemsky, S&N LLC, General Manager

  Mr. Issei Murata, Executive Vice President

  Mr. Yuuichirou Okada, Chief Adviser EIBU

  Mr. Nobuyoshi Tsujimoto, Aftermarket Adviser,
  Industrial Services EIBU

  Mr. Akio Kajiura, Industrial Machinery Business Division
  - HQ Global Aftermarket Department

  Mr. Stephen Chan, Director, HQ Global Aftermarket Department

  Mr. Vadim Morogov,Business Development Manager / Office Head

  Mr. Toru Isawa, Deputy Office Head And Engineering Advisor

  Mr. Sergey Chernikov, Sales Manager, North-West Russia