Ajankohtaista

 • DOGA KAASUJOUSET NYT PORSCHESTA PUIMURIIN!

  18.06.2019

  Meiltä kaasujouset lähes jokaiseen kulkuneuvoon ja useimpiin teollisuuden sovelluksiin yli 2 800 referenssiä 6 000 applikaatioon. Valikoima vastaa valmistajien vaatimuksia vastaten OEM-tuotetta niin paineen, mittojen kuin päätysovitteiden puolesta. Voit olla varma kaasujousen sopivuudesta, sillä voit varmistaa sen TechDoc -tietokannasta. Laadukkaat ja kestävät Doga-kaasujouset soveltuvat aina auton konepeltien ja takaluukkujen nostojousista, moninaisiin teollisuuden luukkuihin ja oviin. Luotettavan valmistajan erillispakatuilla kaasujousilla on kahden vuoden takuu.

  Tarjoamme myös laajan valikoiman lisävarusteita, esim. päätykappaleet, asennushelat sekä tiivisteet. Kaasujousi on usein paras vaihtoehto muihin ratkaisuihin verrattuna kompaktin rakenteen ja yksinkertaisen asennuksen ansiosta.

  Topi Maukonen
  Tuotepäällikkö, ohjaamokomponentit, ilmapalkeet
  Puh. +358 40 541 1799
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  https://www.snoy.fi/fi/tuotteet/tyokonekomponentit/84-doga-pyyhinjarjestelmat

 • DIRAK E-LINE - HALLITUSTI TURVALLINEN LUKITUS JA SUJUVA KULKU

  27.05.2019

  Teknologian lisääntyessä turvallinen lukitus ja halittu kulunvalvonta ovat yhä keskeisemmässä asemassa. Verkon yli tapahtuva kulunhallinta ja -valvonta on syrjäyttämässä yksinkertaiset mekaaniset kulunvalvontaratkaisut. Yritysten toiminta on haavoittuvainen aivan eri lailla kuin ennen, jolloin esimerkiksi sähkötekniikan ja datakappien lukitus on välttämätöntä.

  Kulunvalvonta ja kulkuoikeuksien jakaminen tulee olla helposti hallittavissa. Päätä, kenellä on pääsy, mihin, milloin ja miksi. Voit hallita jokaisen yksittäisen oven tai kaapin kulkuoikeuksia. Jokainen tapahtuma kirjautuu automaattisesti raporttiin, jolloin kulkuoikeuksien noudattaminen on helppoa. Kulkuoikeuksien lisäksi lukitusjärjestelmän lisäominaisuudet tarjoavat myös mahdollisuuden valvoa halutun tilan tai kaapin sisätilan ominaisuuksia kuten lämpötilaa tai käynnistää kolmannen osapuolen laitteita, kuten kameroita tai ulkoisia hälytyksiä.

  Dirak E-line etähallittava sähkölukituksen tuotelinja skaalautuu joustavasti. Lukitustuotteita on mahdollista hallita oman ohjelmiston käyttöliittymällä tai liittää yrityksen olemassa olevaan järjestelmään. Tyylikkäät lukot lisäävät myös toiminnan tehokkuutta vähentäen erilaisten häkkiovien ja muiden mekaanisten kulkua rajaavien rakenteiden tarvetta. Sähköisellä lukituksella voit myös rajata työkoneiden toimintaa esimerkiksi turvallista käynnistymistä lisäten huomattavasti työturvallisuutta.

  Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva lukitusjärjestelmä.

  Hemmo Niemelä
  Avainasiakaspäällikkö, Lukitusjärjestelmät
  Puh (09) 478 60 280
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • OHJAAKO TYÖKONETTASI VIELÄ IHMINEN?

  06.05.2019

  Työkoneiden ohjelmoitavuuden lisääntyessä kaikki toiminnot verkottuvat keskenään, jolloin ohjaajan ja koneen välinen rajapinta tulee toteuttaa mahdollisimman saumattomaksi. Kun työskentely on ergonomista ja ohjauslaitteet loogisia, nostat työtehoa ja lisäät työn mielekkyyttä. COBO HMI eli Human-Machine-Interface tuotteet on suunniteltu työkoneiden teknologian sujuvaan hallintaan.

  Cobon täysin ohjelmoitavat TERA 10 & 12 -näytöt antavat vapauden määritellä koneen tärkeimmät toiminnot helposti ja nopeasti ohjaajan saataville. Näytöt voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Näyttöä voidaan käyttää ilman erillistä näppäimistöä kosketusnäytön tai 15 integroidun näppäimen avulla. Käyttökohteet ovat rajattomat, sillä useimmat näytöt voidaan asentaa niin koneen ohjaamoon kuin ohjaamon ulkopuolelle. Näytöt ovat naarmuuntumisvapaita ja ne voidaan toimittaa myös huurtumisen esto -käsiteltynä. Näyttöön liittyvät ethernet kamerat tarjoavat ohjaajalle täydellisen näkyvyyden työkoneen ympäristöön ja toimintoihin lisäten näin merkittävästi työalueen turvallisuutta. Linux OS ohjelmistolle perustuvat näytöt ovat loistava esimerkki HIM sovelluksesta, jolla työvaiheiden sujuvuus ja hallinta on aivan omaa luokkaansa. Cobo valikoimasta löytyy oikea näyttö jokaiseen sovellukseen metsäkoneista kaivureihin ja nostureihin.

  Tutustu myös Cobon lukittuviin ja palautuviin sormiohjaimiin sekä kustomoitaviin näppäimistöihin, joilla luot koneen monimutkaisistakin toiminnoista helposti hallittavia.

  Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja määritellään teidän ohjaamoonne sopivin hallintajärjestelmä.

  Topi Maukonen
  Product Manager Cabin Components, Air Spring Systems 
  Mobile +358 40 541 1799
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  https://www.snoy.fi/fi/tuotteet/tyokonekomponentit/79-cobo-ohjaamokomponentit

   

 • RYMAX VIIMEISTELEE S&N OSAKEYHTIÖN TEOLLISENVOITELUN-LINJAN

  12.03.2019

  Hydraulisten voiteluaineiden valikoimamme vastaa nyt entistä kattavammin asiakkaidemme tarpeisiin. Edustamamme valikoiman tavoitteena on pidentää huoltovälejä, parantaa tuottavuutta sekä alentamaan ylläpitokustannuksia. Valikoimamme uusin edustaja on Rymax Lubricants, joka tarjoaa korkealaatuisia hydraulisia voitelutuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. Näin voimme toteuttaa asiakkaallemme voiteluainevalikoiman, jossa on aina jokaiseen käyttökohteeseen sopivin tuote ilman turhia lisäkustannuksia. Rymaxin virallisen hyväksynnän omaavat voitelutuotteet täyttävät niin laitevalmistajien viimeisimmät vaatimukset kuin kansainväliset standardit.

  S&N Osakeyhtiö tarjoaa nyt paikallisesti korkealaatuisten voitelutuotteiden valikoiman ohella asiantuntevan tuotetuen myös Rymaxin tuotteisiin. Tuotteen valinnan konsultoinnin ja käyttösovellusten opastuksen ansiosta varmistat laitteiden optimaalisen suorituskyvyn sekä pitkän käyttöiän. S&N Osakeyhtiön ja Rymaxin vahva kumppanuus takaa asiakkaillemme näköalapaikan Rymaxin jatkuvan tuotekehityksen innovaatioille.

  Ota yhteyttä ja kartoita asiantuntijamme kanssa teille parhain voiteluaine valikoima. Näin varmistat, että yrityksellänne on kustannustehokkain valikoima korkealaatuisia voiteluaineita.

  Jesse Jansson
  Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
  Puh. (09) 47860 272
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • S&N OSAKEYHTIÖ TARJOAA NYT TEOLLISUUSPROSESSIEN INNOVATIIVISIMMAT TOTAL-VOITELUAINEET JA -RASVAT

  15.02.2019

  S&N Osakeyhtiöllä on ollut aina vahva osaaminen raskaan teollisuuden voiteluaineista. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan valikoiman voiteluaineita harkiten valituilta yrityksiltä. Tuorein valikoimaamme valittu brändi on innovatiivinen ja aktiivisesta tuotekehityksestään tunnettu Total. 

  Total on johtava kansainvälinen öljy- ja kaasuyhtiö, joka toimii yli 130 maassa. Hyödyntäen laajaa osaamistaan ja kokemustaan Total vastaa jatkuvasti kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään sekä yhä haasteellisemman alan kehitystarpeisiin. Asiakkaillemme etua tuo kilpailukykyisen valikoiman lisäksi pikaiset toimitukset kaikkialle Pohjoismaihin. 

  Total edustaa valikoimassamme etenkin raskaan teollisuuden rasvoja sekä hydrauliikkaöljyjä. Voiteluaineiden ja teollisuusmarkkinoiden tuntemuksen ansiosta Totalin tuotteet auttavat asiakasta optimoimaan koneiden tuottavuuden ja parantamaan kilpailukykyä. Korkean suoritustason hydrauliikkaöljyt, antavat lisättyä suojaa laitteille niiden kulumisenesto- ja antikorroosio-ominaisuuksiensa ansiosta. Laajasta rasvojen valikoimasta voi jokaiseen sovellukseen valita ominaisuuksiltaan vastaavan rasvan, oli olennaista sitten rasvan elintarvikekelpoisuus, paineen-, kuumuuden- tai vedenkestokyky.

  Yhdistämällä vahvan tuntemuksemme asiakkaidemme prosesseista Totalin tuotekehityksen tuomaan ainutlaatuiseen tuotetietouteen voit varmistaa, että käytössäsi on alan parhaiten tarpeitasi vastaava tuote. 

  Ota yhteyttä teollisuuden voitelutuotteiden asiantuntijaamme!

  Jesse Jansson
  Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
  Puh. (09) 47860 272
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH KUMPPANUUS VAHVISTAA S&N OSAKEYHTIÖN AKSELILIITOSTEN JA KYTKINTEN TARJONTAA

  24.01.2019

  S&N Osakeyhtiön ja Ringfeder Power Transmission Gmbh:n yhteistyö täydentää merkittävästi S&N Osakeyhtiön voimansiirtotuotteiden tarjontaa. Yhteistyö akseliliitosten vahvojen brändien toimittajan kanssa antaa S&N Osakeyhtiölle mahdollisuuden vastata entistä monipuolisemmin ja joustavammin asiakkaidensa tarpeisiin. Asema brändin valtuutettuna edustajana mahdollistaa vakaan ja ajantasaisen logistiikan sekä monipuolisen ja nykyaikaisen tuotetarjonnan.

  Ringfeder Nor-Mex ja Tschan -kytkimet on suunniteltu vastaamaan laitteiden nykyteknologiaa. Erikoisluokitellut kytkimet soveltuvat eri olosuhteisiin ja toimintaympäristöihin. Kytkimet edustavat alan edelläkävijöitä asentamisen helppoudessa, monipuolisuudessa ja kustannustehokkuudessa. S&N Osakeyhtiö tarjoaa kytkimien ensiluokkaisen asiakaspalvelun aina kytkimen valinnan teknisestä konsultoinnista asentamisen opastamiseen sisältäen tarvittavat dokumentit, piirustukset ja cad-kuvat.

   S&N Osakeyhtiön kautta saat täydelliset kytkimet sekä kytkimien komponentit. Räätälöityjen kytkimien kytkinkoneistukset toteutamme luotettavan kumppanimme kanssa. Kytkimien ohella saat S&N Osakeyhtiöstä lukitusholkit ja puristusrenkaat. Voimansiirtotuotteiden ohella S&N Osakeyhtiö tarjoaa kattavan valikoiman muita teollisuuden komponentteja sekä voiteluaineita.

  Ota yhteyttä ja kartoita asiantuntijamme kanssa mikä tuote on sopivin teidän tarpeisiinne.

  PATRIK VILKKI
  Tuotepäällikkö, Avovoimansiirto
  (09) 478 60 273
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • S&N LLC takes part in Novokuznetsk fair "Russian Coal & Mining 2018"

  07.06.2018

  S&N LLC takes part in Novokuznetsk fair "Russian Coal & Mining 2018" and represents the best conveyor drive solutions by DB Santasalo S&N LLC участвует в выставке «Уголь России и Майнинг 2018» в Новокузнецке и представляет лучшие решения приводов ленточных конвейеров от DB Santasalo

 • Tervetuloa osastollemme 328 Pohjoinen Teollisuus -mesuille!

  25.04.2018

  S&N on valmistavan- ja prosessiteollisuuden suunnittelun ja toteutuksen pitkäaikainen kumppani. Asiantuntijoiltamme saat apua jo laitesuunnittelun
  alkuvaiheessa. Haluamme tarjota teollisuuden komponentit ratkaisukeskeisesti ja kehittää asiakkaan liiketoimintaa.

  Tervetuloa osastollemme 328, kortteli D3!

  POHJOINEN TEOLLISUUS OULUSSA
  23.–24.5.2018

  https://pohjoinenteollisuus.fi/

   

 • Messut 2018

  26.03.2018

  https://www.alihankinta.fi/fi/

  https://pohjoinenteollisuus.fi/

  http://www.ugol-rossii.com/

 • S&N Osakeyhtiö – Toimitusjohtaja vaihtuu

  19.03.2018


  S&N Osakeyhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Hannele Julin.

  Hän on aloittanut työssään 12.3.2018. 

  Hannele Julin siirtyi S&N Osakeyhtiöön saksalaisen perheyhtiön Berner Groupin toimitusjohtajan tehtävästä.
  Ennen sitä hän on toiminut sähkötukku Rexel Oy:n (entinen Elektroskandia Oy) kaupallisena johtajana sekä
  Xerox Oy:ssa erilaisissa myynnin, markkinoinnin ja ulkoistamispalveluiden johtotehtävissä.

  ”Myynti- ja markkinointitehtävät ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Viihdyn erittäin hyvin asiakasrajapinnassa.
  Uskon ja toivon, että voin tuoda S&N:lle lisää voimaa erityisesti myyntiin ja tuote/palveluvalikoiman kehittämiseen, jotta yhtiö voi kasvaa kannattavasti. Osaava henkilöstö on jo olemassa, joten yhdessä meillä on varmasti loistava mahdollisuus luoda lisäarvoa niin asiakkaillemme kuin päämiehillemme,” korostaa Hannele Julin.

  Toivotamme Hannelen lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme. Yli 100-vuotias S&N Osakeyhtiö haluaa jatkuvasti kehittää toimintaansa, luoda uusia palvelumuotoja ja tarjota uusia ratkaisuja. Asiakas on aina keskipisteessä. Uskomme vahvasti että Hannelen johdolla voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja monipuolisemmin.

  Palvelemme kaikissa olosuhteissa parhaissa merkeissä.

  19.03.2018

  Annika Schmedes
  Hallituksen puheenjohtaja
  S&N Osakeyhtiö