Ajankohtaista

 • Kustannustehokkaampi ketjuinvestointi ROCOL -ketjuvoiteluaineilla!

  04.10.2019

  Uuden ketjun vaihtaminen prosessiin ennalta suunnitellun tauon aikana on usein kallis ja aikaavievä operaatio, puhumattakaan, jos ketju katkeaa kesken tuotannon. Oikean ketjun valinta on siis syytä tehdä huolella, silti parhaastakaan ketjusta ei saa kaikkea irti ilman oikeanlaista voitelua. ROCOL CHAINGUARD, CHAIN&DRIVE ja BIOGEN -tuoteperheet antavat teollisuuden ketjuille parhaan mahdollisen eliniän. Elintarvikkeiden tuotantolinjoille on omat NSF ja ISO21469 hyväksytyt FOODLUBE ja BAKERLUBE -tuoteperheet, joista löytyy ratkaisu vaativista yläpuolisista kuljettimista paistouuneihin ja esimerkiksi suklaan pakkauskoneisiin. Yhteisiä ominaisuuksia kaikille ROCOL -ketjuvoiteluaineille ovat hyvä tunkeutuma, erinomaiset voiteluominaisuudet laajalla lämpötila-alueella ja hyvä pysyvyys. Käytännössä ketjut kestävät pidempään ja voiteluainetta kuluu silti vähemmän. Eri tuoteperheet on myös kehitetty toimimaan tiettyjen teollisuusalojen erityisolosuhteissa. Olipa siis prosessi tai ympäristöolosuhde lähes mikä tahansa, siihen löytyy aina oikea ketjuvoitelu!

  CHAIN&DRIVE -tuotteet soveltuvat yleisteollisuuden sisä- ja ulkotilojen sovelluksiin. Ne ovat helppoja levittää, eivät sinkoa pois suurissakaan ketjunopeuksissa ja antavat erinomaisen suojan vettä ja korroosiota vastaan. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi kuljettimet, ketjukäytöt ja trukkien nostoketjut.

  CHAINGUARD -tuotteista löytyy apu yleisteollisuuden kuumien paikkojen kuljettimille. Sarjan tuotteille on ominaista hidas ja vähän jäämiä jättävä haihtuminen korkeissa lämpötiloissa, esimerkiksi lämpökäsittelyuuneissa.

  BIOGEN -tuoteperhe on ympäristöystävällinen tuoteperhe teräsköysien, ketjujen yms. laitteiden tai mekanismien voitelemiseen vaativissa meriolosuhteissa. Sarjan tuotteet antavat poikkeuksellisen hyvän ja pitkäkestoisen suojan makeaa- ja suolaista vettä vastaan.

  FOODLUBE -sarjan ketjuvoitelutuotteet soveltuvat elintarviketeollisuuden esikäsittely-, tuotanto- ja pakkauslinjojen ja koneiden voiteluun sekä suojaamiseen. Sarjasta löytyy ketjuvoiteluaineita laajalle lämpötila-alueelle ja esimerkiksi tippumaton voiteluaine linjan yläpuolisille ketjuille.

  BAKERLUBE -sarja on nimensä mukaisesti erikoistunut leipomoteollisuuden uunien ketjuvoiteluun. Sarjan tuotteille ominaista on korkean lämpötilan sieto ja hidas sekä vähän jäämiä jättävä haihtuminen.

  Ota yhteyttä niin laitetaan tuotantolinjasi tai -koneesi ketjuvoiteluasiat kuntoon!

  Johannes Hintikka
  Aluemyyntipäällikkö, Pohjanmaa
  +358 40 659 0209
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • S&N Osakeyhtiö kehittää komponenttien tarjontaansa Venäjällä

  01.07.2019

  S&N Osakeyhtiö ja David Brown Santasalo (DBS) ovat sopineet yhteistyössä, että DBS hoitaa jatkossa tuotteidensa ja palveluidensa Venäjän ja IVY-maiden myynnin itse. Aiempi yhteistyösopimus on purettu. S&N vastaa olemassa olevan tilauskannan toimittamisesta sekä toimituksiin liittyvistä muista vastuista. DBSn henkilöstö tulee tukemaan S&N:ä tässä tehtävässä, jotta asiakastoimitukset tapahtuvat sovitusti, eikä uudesta järjestelystä synny haittaa S&N:n eikä DBS:n asiakkaille. S&N kehittää ja laajentaa jatkossa muiden teollisten komponenttien tarjontaa Venäjällä keskittyen tuoteryhmiin, jotka ovat S&N:n vahuusalueita myös kotimaassa.

  Lisätietoja

  Toimitusjohtaja
  Hannele Julin
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • KOMPENSOI KULMAVIRHE KYTKIMELLÄ - RINGFEDER TNM (NOR-MEX)

  01.07.2019

  Linjapoikkeamia laitteen ja moottorin napojen välillä voivat aiheuttaa esimerkiksi epätarkka asennus tai lämpötilan aiheuttama liike. Ringfeder TNM (Nor-Mex) joustavat sakarakytkimet kompensoivat vaihteen ja moottorin aksiaali-radiaali- ja kulmavirheitä sekä vaimentavat mahdollista käytön värähtelyä. Poikkeaman korjaava joustava kytkin välittää voiman luotettavasti ja tehokkaasti sähkömoottorilta muulle laitteistolle. Kytkinelementtien sähkönjohtavuus eli konduktiivisuus on hyvä, jolloin staattista sähköä ei pääse syntymään kytkinkäytön osiin. Oikein mitoitettu ja asennettu joustava kytkin mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen tavan välittää momenttia moottorin ja pumpun tai vaihteen välillä, varmistaen ettei laitteisto hajoa mahdollisen ylimomentin sattuessa.

  Ringfeder TNM G- ja H- kytkimet tuovat huomattavaa lisäarvoa erityisesti raskaissa laitteistoissa, sillä kytkimen vaihtaminen onnistuu ilman moottorin tai vaihteen siirtämistä. G-kytkimen moniosainen rakenne mahdollistaa sakararenkaan siirtämisen taakse, jolloin käytön pyörimissuunta voidaan tarkastaa. Lisäksi kytkimen toista puolikasta ei tarvitse siirtää aksiaalisesti joustoelementtiä vaihdettaessa. H-Kytkimen adaptiivinen rakenne mahdollistaa esim. pumppukäyttöjen moottorin ja pumppuyksikön siirtämisen huoltojen yhteydessä eri pituisten väliholkkien ansiosta. Kytkinten helppo asentaminen nopeuttaa olennaisesti huoltoprosessia, tehden prosessista näin huomattavasti kustannustehokkaamman. TNM-kytkimet on valmistettu laadukkaista materiaaleista pitkän käyttöiän takaamiseksi.

  Ota yhteyttä varmistaaksesi oikean kytkimen valinta. Meiltä saat E, G, ja H-kytkimien lisäksi myös muut TNM (Nor-Mex) kytkimet. Meillä on hyvä varastosaatavuus aihiokytkimille ja kytkinkomponenteille ja voimme koneistuttaa kytkimet suomessa toimitusten nopeuttamiseksi. Toimitamme Cad-kuvat ja tekniset tiedot kytkimistä suunnittelun tueksi. Jokaiselle kytkinmallille saat myös kattavat huolto- ja asennusohjeet.

  Patrik Vilkki 
  Aluemyyntipäällikkö, Etelä-Suomi,
  Tuotepäällikkö, Avovoimansiirto
  Puh. +358 40 137 3392
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • DOGA KAASUJOUSET NYT PORSCHESTA PUIMURIIN!

  18.06.2019

  Meiltä kaasujouset lähes jokaiseen kulkuneuvoon ja useimpiin teollisuuden sovelluksiin yli 2 800 referenssiä 6 000 applikaatioon. Valikoima vastaa valmistajien vaatimuksia vastaten OEM-tuotetta niin paineen, mittojen kuin päätysovitteiden puolesta. Voit olla varma kaasujousen sopivuudesta, sillä voit varmistaa sen TechDoc -tietokannasta. Laadukkaat ja kestävät Doga-kaasujouset soveltuvat aina auton konepeltien ja takaluukkujen nostojousista, moninaisiin teollisuuden luukkuihin ja oviin. Luotettavan valmistajan erillispakatuilla kaasujousilla on kahden vuoden takuu.

  Tarjoamme myös laajan valikoiman lisävarusteita, esim. päätykappaleet, asennushelat sekä tiivisteet. Kaasujousi on usein paras vaihtoehto muihin ratkaisuihin verrattuna kompaktin rakenteen ja yksinkertaisen asennuksen ansiosta.

  Topi Maukonen
  Tuotepäällikkö, ohjaamokomponentit, ilmapalkeet
  Puh. +358 40 541 1799
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  https://www.snoy.fi/fi/tuotteet/tyokonekomponentit/84-doga-pyyhinjarjestelmat

 • DIRAK E-LINE - HALLITUSTI TURVALLINEN LUKITUS JA SUJUVA KULKU

  27.05.2019

  Teknologian lisääntyessä turvallinen lukitus ja halittu kulunvalvonta ovat yhä keskeisemmässä asemassa. Verkon yli tapahtuva kulunhallinta ja -valvonta on syrjäyttämässä yksinkertaiset mekaaniset kulunvalvontaratkaisut. Yritysten toiminta on haavoittuvainen aivan eri lailla kuin ennen, jolloin esimerkiksi sähkötekniikan ja datakappien lukitus on välttämätöntä.

  Kulunvalvonta ja kulkuoikeuksien jakaminen tulee olla helposti hallittavissa. Päätä, kenellä on pääsy, mihin, milloin ja miksi. Voit hallita jokaisen yksittäisen oven tai kaapin kulkuoikeuksia. Jokainen tapahtuma kirjautuu automaattisesti raporttiin, jolloin kulkuoikeuksien noudattaminen on helppoa. Kulkuoikeuksien lisäksi lukitusjärjestelmän lisäominaisuudet tarjoavat myös mahdollisuuden valvoa halutun tilan tai kaapin sisätilan ominaisuuksia kuten lämpötilaa tai käynnistää kolmannen osapuolen laitteita, kuten kameroita tai ulkoisia hälytyksiä.

  Dirak E-line etähallittava sähkölukituksen tuotelinja skaalautuu joustavasti. Lukitustuotteita on mahdollista hallita oman ohjelmiston käyttöliittymällä tai liittää yrityksen olemassa olevaan järjestelmään. Tyylikkäät lukot lisäävät myös toiminnan tehokkuutta vähentäen erilaisten häkkiovien ja muiden mekaanisten kulkua rajaavien rakenteiden tarvetta. Sähköisellä lukituksella voit myös rajata työkoneiden toimintaa esimerkiksi turvallista käynnistymistä lisäten huomattavasti työturvallisuutta.

  Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva lukitusjärjestelmä.

  Hemmo Niemelä
  Avainasiakaspäällikkö, Lukitusjärjestelmät
  Puh (09) 478 60 280
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • OHJAAKO TYÖKONETTASI VIELÄ IHMINEN?

  06.05.2019

  Työkoneiden ohjelmoitavuuden lisääntyessä kaikki toiminnot verkottuvat keskenään, jolloin ohjaajan ja koneen välinen rajapinta tulee toteuttaa mahdollisimman saumattomaksi. Kun työskentely on ergonomista ja ohjauslaitteet loogisia, nostat työtehoa ja lisäät työn mielekkyyttä. COBO HMI eli Human-Machine-Interface tuotteet on suunniteltu työkoneiden teknologian sujuvaan hallintaan.

  Cobon täysin ohjelmoitavat TERA 10 & 12 -näytöt antavat vapauden määritellä koneen tärkeimmät toiminnot helposti ja nopeasti ohjaajan saataville. Näytöt voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Näyttöä voidaan käyttää ilman erillistä näppäimistöä kosketusnäytön tai 15 integroidun näppäimen avulla. Käyttökohteet ovat rajattomat, sillä useimmat näytöt voidaan asentaa niin koneen ohjaamoon kuin ohjaamon ulkopuolelle. Näytöt ovat naarmuuntumisvapaita ja ne voidaan toimittaa myös huurtumisen esto -käsiteltynä. Näyttöön liittyvät ethernet kamerat tarjoavat ohjaajalle täydellisen näkyvyyden työkoneen ympäristöön ja toimintoihin lisäten näin merkittävästi työalueen turvallisuutta. Linux OS ohjelmistolle perustuvat näytöt ovat loistava esimerkki HIM sovelluksesta, jolla työvaiheiden sujuvuus ja hallinta on aivan omaa luokkaansa. Cobo valikoimasta löytyy oikea näyttö jokaiseen sovellukseen metsäkoneista kaivureihin ja nostureihin.

  Tutustu myös Cobon lukittuviin ja palautuviin sormiohjaimiin sekä kustomoitaviin näppäimistöihin, joilla luot koneen monimutkaisistakin toiminnoista helposti hallittavia.

  Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja määritellään teidän ohjaamoonne sopivin hallintajärjestelmä.

  Topi Maukonen
  Product Manager Cabin Components, Air Spring Systems 
  Mobile +358 40 541 1799
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

  https://www.snoy.fi/fi/tuotteet/tyokonekomponentit/79-cobo-ohjaamokomponentit

   

 • RYMAX VIIMEISTELEE S&N OSAKEYHTIÖN TEOLLISENVOITELUN-LINJAN

  12.03.2019

  Hydraulisten voiteluaineiden valikoimamme vastaa nyt entistä kattavammin asiakkaidemme tarpeisiin. Edustamamme valikoiman tavoitteena on pidentää huoltovälejä, parantaa tuottavuutta sekä alentamaan ylläpitokustannuksia. Valikoimamme uusin edustaja on Rymax Lubricants, joka tarjoaa korkealaatuisia hydraulisia voitelutuotteita kustannustehokkaaseen hintaan. Näin voimme toteuttaa asiakkaallemme voiteluainevalikoiman, jossa on aina jokaiseen käyttökohteeseen sopivin tuote ilman turhia lisäkustannuksia. Rymaxin virallisen hyväksynnän omaavat voitelutuotteet täyttävät niin laitevalmistajien viimeisimmät vaatimukset kuin kansainväliset standardit.

  S&N Osakeyhtiö tarjoaa nyt paikallisesti korkealaatuisten voitelutuotteiden valikoiman ohella asiantuntevan tuotetuen myös Rymaxin tuotteisiin. Tuotteen valinnan konsultoinnin ja käyttösovellusten opastuksen ansiosta varmistat laitteiden optimaalisen suorituskyvyn sekä pitkän käyttöiän. S&N Osakeyhtiön ja Rymaxin vahva kumppanuus takaa asiakkaillemme näköalapaikan Rymaxin jatkuvan tuotekehityksen innovaatioille.

  Ota yhteyttä ja kartoita asiantuntijamme kanssa teille parhain voiteluaine valikoima. Näin varmistat, että yrityksellänne on kustannustehokkain valikoima korkealaatuisia voiteluaineita.

  Jesse Jansson
  Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
  Puh. (09) 47860 272
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • S&N OSAKEYHTIÖ TARJOAA NYT TEOLLISUUSPROSESSIEN INNOVATIIVISIMMAT TOTAL-VOITELUAINEET JA -RASVAT

  15.02.2019

  S&N Osakeyhtiöllä on ollut aina vahva osaaminen raskaan teollisuuden voiteluaineista. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan valikoiman voiteluaineita harkiten valituilta yrityksiltä. Tuorein valikoimaamme valittu brändi on innovatiivinen ja aktiivisesta tuotekehityksestään tunnettu Total. 

  Total on johtava kansainvälinen öljy- ja kaasuyhtiö, joka toimii yli 130 maassa. Hyödyntäen laajaa osaamistaan ja kokemustaan Total vastaa jatkuvasti kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään sekä yhä haasteellisemman alan kehitystarpeisiin. Asiakkaillemme etua tuo kilpailukykyisen valikoiman lisäksi pikaiset toimitukset kaikkialle Pohjoismaihin. 

  Total edustaa valikoimassamme etenkin raskaan teollisuuden rasvoja sekä hydrauliikkaöljyjä. Voiteluaineiden ja teollisuusmarkkinoiden tuntemuksen ansiosta Totalin tuotteet auttavat asiakasta optimoimaan koneiden tuottavuuden ja parantamaan kilpailukykyä. Korkean suoritustason hydrauliikkaöljyt, antavat lisättyä suojaa laitteille niiden kulumisenesto- ja antikorroosio-ominaisuuksiensa ansiosta. Laajasta rasvojen valikoimasta voi jokaiseen sovellukseen valita ominaisuuksiltaan vastaavan rasvan, oli olennaista sitten rasvan elintarvikekelpoisuus, paineen-, kuumuuden- tai vedenkestokyky.

  Yhdistämällä vahvan tuntemuksemme asiakkaidemme prosesseista Totalin tuotekehityksen tuomaan ainutlaatuiseen tuotetietouteen voit varmistaa, että käytössäsi on alan parhaiten tarpeitasi vastaava tuote. 

  Ota yhteyttä teollisuuden voitelutuotteiden asiantuntijaamme!

  Jesse Jansson
  Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
  Puh. (09) 47860 272
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • RINGFEDER POWER TRANSMISSION GMBH KUMPPANUUS VAHVISTAA S&N OSAKEYHTIÖN AKSELILIITOSTEN JA KYTKINTEN TARJONTAA

  24.01.2019

  S&N Osakeyhtiön ja Ringfeder Power Transmission Gmbh:n yhteistyö täydentää merkittävästi S&N Osakeyhtiön voimansiirtotuotteiden tarjontaa. Yhteistyö akseliliitosten vahvojen brändien toimittajan kanssa antaa S&N Osakeyhtiölle mahdollisuuden vastata entistä monipuolisemmin ja joustavammin asiakkaidensa tarpeisiin. Asema brändin valtuutettuna edustajana mahdollistaa vakaan ja ajantasaisen logistiikan sekä monipuolisen ja nykyaikaisen tuotetarjonnan.

  Ringfeder Nor-Mex ja Tschan -kytkimet on suunniteltu vastaamaan laitteiden nykyteknologiaa. Erikoisluokitellut kytkimet soveltuvat eri olosuhteisiin ja toimintaympäristöihin. Kytkimet edustavat alan edelläkävijöitä asentamisen helppoudessa, monipuolisuudessa ja kustannustehokkuudessa. S&N Osakeyhtiö tarjoaa kytkimien ensiluokkaisen asiakaspalvelun aina kytkimen valinnan teknisestä konsultoinnista asentamisen opastamiseen sisältäen tarvittavat dokumentit, piirustukset ja cad-kuvat.

   S&N Osakeyhtiön kautta saat täydelliset kytkimet sekä kytkimien komponentit. Räätälöityjen kytkimien kytkinkoneistukset toteutamme luotettavan kumppanimme kanssa. Kytkimien ohella saat S&N Osakeyhtiöstä lukitusholkit ja puristusrenkaat. Voimansiirtotuotteiden ohella S&N Osakeyhtiö tarjoaa kattavan valikoiman muita teollisuuden komponentteja sekä voiteluaineita.

  Ota yhteyttä ja kartoita asiantuntijamme kanssa mikä tuote on sopivin teidän tarpeisiinne.

  PATRIK VILKKI
  Tuotepäällikkö, Avovoimansiirto
  (09) 478 60 273
  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 • S&N LLC takes part in Novokuznetsk fair "Russian Coal & Mining 2018"

  07.06.2018

  S&N LLC takes part in Novokuznetsk fair "Russian Coal & Mining 2018" and represents the best conveyor drive solutions by DB Santasalo S&N LLC участвует в выставке «Уголь России и Майнинг 2018» в Новокузнецке и представляет лучшие решения приводов ленточных конвейеров от DB Santasalo