VAHVA FOKUS TEOLLISUUTEEN

S&N Osakeyhtiö on yli 100 vuoden historiansa aikana pystynyt aina tarvittaessa muuntautumaan ja kääntymään uusille urille. Nyt on yhtiössä taas tullut uudistumisen aika. Yhtiö on tehnyt merkittävän strategisen päätöksen keskittyä vahvasti seuraaviin toimintasektoreihinsa:

•  Teollisuustuotteet
•  S&N Cardan nivelakselituotanto  
•  S&N LLC Pietari
•  S&N Trading (Shanghai)

Auton hoitoon liittyvät tuotteet, jotka ovat olleet aiempina vuosina hyvinkin merkittävä osa S&N Osakeyhtiön tuoteohjelmaa, on päätetty jättää uudistuksen myötä pois yhtiön valikoimasta

TEOLLISUUSTUOTTEET

Teollisuustuotteiden asiakaskuntamme koostuu teollisuuden ensiasennus- ja jälkimarkkinoilla toimivista yrityksistä, joille S&N Oy:lle ominainen joustavuus, tekninen osaaminen, räätälöidyt palvelukonseptit ja kyky ratkaista ongelmatilanteet ovat ensiarvoisen tärkeitä.  Jatkamme edelleen myös teollisuustuotteiden vientiä EU-maihin ja Venäjälle. Osaavana kumppanina löydämme asiakkaillemme juuri heille sopivat parhaat tuotteet ja ratkaisut. 

S&N valikoimasta löytyy voimansiirtokomponentit, NSK-, Timken-laakerit, GGB-liukulaakerit, Diamond- ja CanAm -ketjut, MBL-hihnat, Rocol- ja Rymax -teollisuusvoiteluaineet, kiinnittimet (Dirak, Industrilås), Cobo-ohjaamokomponentit ja paljon muuta.   

S&N CARDAN: JOHTAVA NIVELAKSELIVALMISTAJA SUOMESSA

S&N Cardan on valmistanut nivelakseleita ja toimittanut niiden varaosia jo yli 40 vuotta ja tämä toiminta jatkuu edelleen vahvana. Valmistamme räätälöityjä akseleita ensiasennukseen, tarjoamme huolto- ja korjauspalveluita,teemme muutostöitä ja tasapainotusta sekä suunnittelua.

Laadukkaat komponentit (Dana Spicer,GKN) ja asiantunteva tiimimme takaavat erinomaisen lopputuloksen. Asiakaskuntamme kostuu työkoneiden, raskaankaluston- ja teollisuuden ensiasentajista sekä loppukäyttäjistä.

S&N LLC, PIETARI

Pietarissa sijaitsevan tytäryrityksemme asiakkaita ovat kaivos- ja mineraalisektorin ensiasentajat sekä teollisuuden jälkimarkkinat. Asiakaskuunnastamme löytyy toimijoita paperi & sellu-, puu-, teräs- ja kaivosteollisuudesta sekä konevalmistajia että elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksia.

Tarjoamme asiakkaillemme myös vaihteiden huoltopalvelua; sertifioitu huoltoinsinöörimme kiertää Pietarista käsin avainasiakkaissa Venäjän Federaation ja Baltian alueella.

Keväällä 2017 avasimme toimipisteen myös Novokuznetskissa, Siperiassa. Paikallinen kiertävä huoltoinsinööri tarjoaa Kemerovon alueella yhteistyössä Voith Turbon kanssa vaihteiden huoltoa ja kunnossapitoa sekä antaa myös teknistä koulutusta asiakkaillemme. (DB Santasalo, Radicon), kytkimiä (Jaure, Rexnord) sekä voimansiirtokomponentteja, laakereita (NSK, Timken, GGB) ja hihnoja (Mitsuboshi) sekä akseleita (Welte).

S&N TRADING, SHANGHAI

Tytäryrityksemme Kiinassa on vakiinnuttanut asemaansa viime vuosien aikana. Toimitamme sieltä käsin varaosia ja laitekokonaisuuksia teollisuusasiakkaille Kiinaan, Venäjään ja Suomeen.

PALVELUA PARHAISSA MERKEISSÄ

Tulemme kehittämään yllä kuvailtuja toimintasektoreitamme luomalla uusia palvelumuotoja ja tuomalla tarjolle uusia, kiinnostavia tuotteita.  Panostamme entistä enemmän myös markkinointiin ja tietoteknisiin ratkaisuihin. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja monipuolisella osaamisella myös tulevaisuudessa.

 

Annika Schmedes
Toimitusjohtaja 
S&N Osakeyhtiö