S&N OSAKEYHTIÖ TARJOAA NYT TEOLLISUUSPROSESSIEN INNOVATIIVISIMMAT TOTAL-VOITELUAINEET JA -RASVAT

S&N Osakeyhtiöllä on ollut aina vahva osaaminen raskaan teollisuuden voiteluaineista. Tarjoamme asiakkaillemme parhaan valikoiman voiteluaineita harkiten valituilta yrityksiltä. Tuorein valikoimaamme valittu brändi on innovatiivinen ja aktiivisesta tuotekehityksestään tunnettu Total. 

Total on johtava kansainvälinen öljy- ja kaasuyhtiö, joka toimii yli 130 maassa. Hyödyntäen laajaa osaamistaan ja kokemustaan Total vastaa jatkuvasti kasvavaan maailmanlaajuiseen kysyntään sekä yhä haasteellisemman alan kehitystarpeisiin. Asiakkaillemme etua tuo kilpailukykyisen valikoiman lisäksi pikaiset toimitukset kaikkialle Pohjoismaihin. 

Total edustaa valikoimassamme etenkin raskaan teollisuuden rasvoja sekä hydrauliikkaöljyjä. Voiteluaineiden ja teollisuusmarkkinoiden tuntemuksen ansiosta Totalin tuotteet auttavat asiakasta optimoimaan koneiden tuottavuuden ja parantamaan kilpailukykyä. Korkean suoritustason hydrauliikkaöljyt, antavat lisättyä suojaa laitteille niiden kulumisenesto- ja antikorroosio-ominaisuuksiensa ansiosta. Laajasta rasvojen valikoimasta voi jokaiseen sovellukseen valita ominaisuuksiltaan vastaavan rasvan, oli olennaista sitten rasvan elintarvikekelpoisuus, paineen-, kuumuuden- tai vedenkestokyky.

Yhdistämällä vahvan tuntemuksemme asiakkaidemme prosesseista Totalin tuotekehityksen tuomaan ainutlaatuiseen tuotetietouteen voit varmistaa, että käytössäsi on alan parhaiten tarpeitasi vastaava tuote. 

Ota yhteyttä teollisuuden voitelutuotteiden asiantuntijaamme!

Jesse Jansson
Liiketoimintapäällikkö, Voimansiirto
Puh. (09) 47860 272
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Jesse Jansson

Business Manager, Power Transmission
    • +358 9 478 60 272
    • +358 40 177 9251

Jätä soittopyyntö

Nimi *
Yritys *
Puhelin *
Viesti