OHJAAKO TYÖKONETTASI VIELÄ IHMINEN?

Työkoneiden ohjelmoitavuuden lisääntyessä kaikki toiminnot verkottuvat keskenään, jolloin ohjaajan ja koneen välinen rajapinta tulee toteuttaa mahdollisimman saumattomaksi. Kun työskentely on ergonomista ja ohjauslaitteet loogisia, nostat työtehoa ja lisäät työn mielekkyyttä. COBO HMI eli Human-Machine-Interface tuotteet on suunniteltu työkoneiden teknologian sujuvaan hallintaan.

Cobon täysin ohjelmoitavat TERA 10 & 12 -näytöt antavat vapauden määritellä koneen tärkeimmät toiminnot helposti ja nopeasti ohjaajan saataville. Näytöt voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon käyttäjän tarpeiden mukaisesti. Näyttöä voidaan käyttää ilman erillistä näppäimistöä kosketusnäytön tai 15 integroidun näppäimen avulla. Käyttökohteet ovat rajattomat, sillä useimmat näytöt voidaan asentaa niin koneen ohjaamoon kuin ohjaamon ulkopuolelle. Näytöt ovat naarmuuntumisvapaita ja ne voidaan toimittaa myös huurtumisen esto -käsiteltynä. Näyttöön liittyvät ethernet kamerat tarjoavat ohjaajalle täydellisen näkyvyyden työkoneen ympäristöön ja toimintoihin lisäten näin merkittävästi työalueen turvallisuutta. Linux OS ohjelmistolle perustuvat näytöt ovat loistava esimerkki HIM sovelluksesta, jolla työvaiheiden sujuvuus ja hallinta on aivan omaa luokkaansa. Cobo valikoimasta löytyy oikea näyttö jokaiseen sovellukseen metsäkoneista kaivureihin ja nostureihin.

Tutustu myös Cobon lukittuviin ja palautuviin sormiohjaimiin sekä kustomoitaviin näppäimistöihin, joilla luot koneen monimutkaisistakin toiminnoista helposti hallittavia.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja määritellään teidän ohjaamoonne sopivin hallintajärjestelmä.

Topi Maukonen
Product Manager Cabin Components, Air Spring Systems 
Mobile +358 40 541 1799
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

https://www.snoy.fi/fi/tuotteet/tyokonekomponentit/79-cobo-ohjaamokomponentit