DIRAK E-LINE - HALLITUSTI TURVALLINEN LUKITUS JA SUJUVA KULKU

Teknologian lisääntyessä turvallinen lukitus ja halittu kulunvalvonta ovat yhä keskeisemmässä asemassa. Verkon yli tapahtuva kulunhallinta ja -valvonta on syrjäyttämässä yksinkertaiset mekaaniset kulunvalvontaratkaisut. Yritysten toiminta on haavoittuvainen aivan eri lailla kuin ennen, jolloin esimerkiksi sähkötekniikan ja datakappien lukitus on välttämätöntä.

Kulunvalvonta ja kulkuoikeuksien jakaminen tulee olla helposti hallittavissa. Päätä, kenellä on pääsy, mihin, milloin ja miksi. Voit hallita jokaisen yksittäisen oven tai kaapin kulkuoikeuksia. Jokainen tapahtuma kirjautuu automaattisesti raporttiin, jolloin kulkuoikeuksien noudattaminen on helppoa. Kulkuoikeuksien lisäksi lukitusjärjestelmän lisäominaisuudet tarjoavat myös mahdollisuuden valvoa halutun tilan tai kaapin sisätilan ominaisuuksia kuten lämpötilaa tai käynnistää kolmannen osapuolen laitteita, kuten kameroita tai ulkoisia hälytyksiä.

Dirak E-line etähallittava sähkölukituksen tuotelinja skaalautuu joustavasti. Lukitustuotteita on mahdollista hallita oman ohjelmiston käyttöliittymällä tai liittää yrityksen olemassa olevaan järjestelmään. Tyylikkäät lukot lisäävät myös toiminnan tehokkuutta vähentäen erilaisten häkkiovien ja muiden mekaanisten kulkua rajaavien rakenteiden tarvetta. Sähköisellä lukituksella voit myös rajata työkoneiden toimintaa esimerkiksi turvallista käynnistymistä lisäten huomattavasti työturvallisuutta.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne sopiva lukitusjärjestelmä.

Hemmo Niemelä
Avainasiakaspäällikkö, Lukitusjärjestelmät
Puh (09) 478 60 280
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ota yhteyttä

Hemmo Niemelä

Avainasiakaspäällikkö, Lukitusjärjestelmät
    • (09) 478 60 280

Jätä soittopyyntö

Nimi *
Yritys *
Puhelin *
Viesti