Kaivosteollisuus

RATKAISUT KASVAVAN KAIVOSTEOLLISUUDEN TARPEISIIN

Edustamme huolella valittuja, teknisesti korkealaatuisia tuotteita. Palvelu on kuitenkin se, josta asiakkaamme meitä kiittävät.

Komponentit ja suunnittelun tuki laitevalmistajille

Toimimme yhteistyössä kaikkien merkittävien kaivoslaitevalmistajien kanssa. Kuten puunjalostukseen käytettävissä koneissakin, myös kaivoskoneissa nivelakselituotantomme yhdessä monipuolisen laakeri- ja voimansiirtotuotevalikoiman kanssa tarjoaa yhteistyökumppaneillemme ainutlaatuisen mahdollisuuden.

Tarjoamme laitevalmistajille teknisesti korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tukea suunnitteluun. Modernit koneet ovat monimutkaisia, joten suunnittelijan on mahdoton olla laitteen jokaisen komponentin erityisasiantuntija. Ottamalla meihin yhteyttä jo laitesuunnittelun alkuvaiheessa, suunnittelija saa asiantuntijamme konsultaation ja pystyy tekemään parempia ratkaisuja.

Varaosat ja komponentit toimialan kunnossapidolle

Kaivosteollisuudelle tarjoamme jo käytössä oleviin laitteisiin kattavan valikoiman varaosia. Useissa tapauksissa pystymme myös parantamaan olemassa olevan laitteen toimintaa hyödyntämällä osaamistamme ja kokemuksiamme vastaavista sovelluksista.

Tuotevalikoimamme

Kaivosteollisuuteen tarjoamme muun muassa seuraavia tuotteita.

Palvelumme

Meidät tunnetaan palvelevana ja joustavana toimittajana. Toimimme aina parhaissa merkeissä.

Toimitukset hoituvat nopeasti, sillä ylläpidämme kattavaa varastoa ja saamme tilattua täydennystä suoraan päämiehiemme keskusvarastostoista. Kattavan osaamisen ja tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme mahdollisuuden mm. kaupinta- ja varmuusvarastointipalveluihin.

Tulemme mielellämme tekemään teknisiä kartoituksia parhaan mahdollisen kokonaisuuden saavuttamiseksi. Järjestämme myös aina tarvittaessa asiakkaallemme tuote-, asennus- sekä kunnossapitokoulutuksen.

Meihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse, tulemme mielellämme myös vierailulle.

 

Ota yhteyttä

Risto Pitkäkangas

Vientijohtaja
    • (09) 478 60 271

Jätä soittopyyntö

Nimi *
Yritys *
Puhelin *
Viesti