Metalli- ja konepajateollisuus

PALVELEMME METALLI- JA KONEPAJATEOLLISUUTTA MONIPUOLISESTI 100 VUODEN KOKEMUKSELLA

Edustamme huolella valittuja, teknisesti korkealaatuisia tuotteita. Palvelu on kuitenkin se, josta asiakkaamme meitä kiittävät.

Komponentit ja suunnittelun tuki laitevalmistajille

Tarjoamme laitevalmistajille teknisesti korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tukea suunnitteluun. Modernit koneet ovat monimutkaisia, joten suunnittelijan on mahdoton olla laitteen jokaisen komponentin erityisasiantuntija. Ottamalla meihin yhteyttä jo laitesuunnittelun alkuvaiheessa, suunnittelija saa asiantuntijamme konsultaation ja pystyy tekemään parempia ratkaisuja.

Lopputuloksena on laadukkaampi laite, jolla on pidempi elinikä. Loppukäyttäjälle laatu tarkoittaa pienempiä kuluja laitteen koko elinkaarelta sekä korkeampaa käyttöastetta. Laitevalmistaja hyötyy liiketaloudellisesti, sillä pystyy alusta asti suunnittelemaan laitteille järkevän katerakenteen.

Varaosat ja voiteluaineet tuotannon tarpeisiin

Metalli- ja konepajateollisuudelle tarjoamme varaosat tuotannossa käytettäviin laitteisiin sekä kattavan valikoiman voiteluaineita. Useissa tapauksissa pystymme myös tehostamaan tuotantoa ja vähentämään katkoksia hyödyntämällä osaamistamme ja kokemuksiamme vastaavista sovelluksista.

Tuotevalikoimamme

Metalli ja konepajateollisuuteen tarjoamme muun muassa seuraavia tuotteita.

Palvelumme

Meidät tunnetaan palvelevana ja joustavana toimittajana. Toimimme aina parhaissa merkeissä.

Toimitukset hoituvat nopeasti, sillä ylläpidämme kattavaa varastoa ja saamme tilattua täydennystä suoraan päämiehiemme keskusvarastostoista. Kattavan osaamisen ja tuotevalikoiman lisäksi tarjoamme mahdollisuuden mm. kaupinta- ja varmuusvarastointipalveluihin.

Tulemme mielellämme tekemään teknisiä kartoituksia parhaan mahdollisen kokonaisuuden saavuttamiseksi. Järjestämme myös aina tarvittaessa asiakkaallemme tuote-, asennus- sekä kunnossapitokoulutuksen.

Meihin saa yhteyden puhelimitse ja sähköpostitse, tulemme mielellämme myös vierailulle.